长春| 吉林| 四平| 辽源| 通化| 白山| 松原| 白城| 榆树| 德惠| 蛟河| 桦甸| 舒兰| 磐石| 公主岭| 双辽| 梅河口| 吉安| 临江| 扶余| 洮南| 大安| 延吉| 图们| 敦化| 珲春| 龙井| 和龙|
吉林成人高考预报名入口

2016年成人高考专升本英语真题及答案(网友回忆版)

来源:吉林成人高考信息网 作者:秩名 发布时间:2020-02-24 阅读次数: 阅读时间:13秒

今天小编为您推荐2016年成人高考专升本英语真题及答案(网友回忆版),供大家参考

 


报名入口

I.Phonetics(5 points)

Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

1. A.vital

B. silent

C. collide

D. Fierce

答案:D

2. A.taught

B. caught

C. laugh

D. Fault

答案:C

3. A.reception

B. receipt

C. capture

D. Concept

答案:B

4. A. boom

B. goose

C. flood

D. Gloom

答案:C

5. A. finger

B. singer

C. hanger

D. Ringer

答案:A

Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points)

Directions.. There are 15 incomplete sentences in this

section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

A. paper

B. easy

C. private

D. Pocket

答案:D

7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

A. heavy

B. sharp

C. Strong

D. Powerful

答案:C

8. If you__ stayed at home, this would never have

happened.

A. Have

B. Had

C. will have

D. would have

答案:B

9. --How much did this set of furniture cost?

--I forgot __

A. how much it costs

B. how much did it cost

C. how much it cost

D. how much does it cost

答案:C

10. We had a long way to go so we decided to __

early.

A. set on

B. put on

C. set off

D. put off

答案:C

11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.
A. Although

B. As

C. Since

D. Unless

答案:A

12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.

A. to record

B. recorded

C. recording

D. being recorded

答案:B

13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career.

A. basically

B. remarkably

C. perfectly

D. Actively

答案:B

14. When John left the office, Amy __ at her desk.

A. is still working

B. has still worked

C. had still working

D. was still working

答案:D

15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

A. adjust

B. repeat

C. accept

D. Refuse

答案:A

16. The carpet has so many stains on it that it needs

A. replace

B. to replace

C. being replaced

D. to be replaced

答案:D

17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.

A. might have received

B. received

C. will receive

D. Receives

答案:A

18. Is this the factory __ you visited the other day?

A. what

B. where

C. That

D. When

答案:C

19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar.

A. taste

B. to taste

C. tasted

D. Tasting

答案:A

20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.

A. a boy

B. any boy

C. some boys

D. most boys

答案:B

Ⅲ. Cloze(30 points)

Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22

Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and "switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired.

In order to treat insomnia 28, it is first
necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real


relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleep

to33

Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and

most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching.

21. A. harm

B. affect

C. change

D. Impact

答案:D

22. A. demands

B. concerns

C. Reasons

D. Questions

答案:B

23. A. interesting

B. same

C. common

D. Alike

答案:C

24. A. on

B. off

C. up

D. Down

答案:B

25. A.getting

B.taking

C.going

D.pulling

答案:D

26. A. image

B. dream

C. concept

D. Thought

答案:D

27.A.cause

B.1eave

C.disturb

D.1ead

热门标签:

                  

成人高考

                                      

专升本

                                      

2016年成人高考

                   

吉林成考咨询老师

吉林成考交流群

扫一扫添加微信咨询老师

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。